Wanneer er concentratieproblemen zijn, heeft men veel moeite om zich te concentreren. Men raakt snel afgeleid, is vergeetachtig of verward of heeft moeite om het overzicht te houden. Concentratieproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals een depressie, burn out of relatieproblemen.
 

Behandeling van concentratieproblemen

Eerst zal worden gezocht naar de oorzaak van het concentratieprobleem. Wanneer er een achterliggende oorzaak is, zoals een depressie, zal de behandeling zich eerst hierop richten. Vaak zal het concentratieprobleem dan ook afnemen. Blijft het probleem bestaan, dan zal de behandeling zich specifiek hierop richten. De behandeling zal bestaan uit het achterhalen van oorzaken, treffen van maatregelen, het creëren van een goede balans tussen inspanning en ontspanning en het uitvoeren van oefeningen en opdrachten.
 

Leg mij uw klacht voor

Stel mij geheel vrijblijvend uw vraag of leg mij uw klacht of probleem voor en ik zal u direct vertellen hoe ik u kan helpen! Op werkdagen kunt u mij telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 06 - 3360 3083. Mocht ik bezig zijn met behandelen en de telefoon niet kunnen opnemen, dan verzoek ik u om een kort berichtje voor mij in te spreken. Ik bel u dan dezelfde dag nog terug.
Indien u liever een e-mail berichtje stuurt, dan kan dat uiteraard ook! U ontvangt dan binnen 24 uur bericht van mij. U kunt mij mailen via de contactpagina van Psycholoog Amstelveen.
psycholoog knottnerus amstelveen
Alinda Knottnerus
  • Psycholoog-NIP
  • Vergoedingen mogelijk
  • Afspraak op korte termijn
  • Ook in de avonduren
Vraag of interesse?

U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Ik ben lid van:
psycholoog NIP Amstelveen