Mogelijk heeft u al eens iets gehoord of gelezen over mindfulness. Mogelijk heeft dat uw interesse gewekt en zou u mindfulness graag willen integreren in uw dagelijks leven. Hierbij wil ik u vanuit mijn psychologiepraktijk in Amstelveen graag begeleiden!

Het kan zijn dat u wenst om meer in het hier en nu te leven. Of u zou graag bewuster met uw tijd en energie willen omgaan en/of dingen intenser willen beleven. Mindfulness heeft vooral te maken met een bewustwordingsproces en met het bewust verdelen van uw aandacht. Wanneer u graag meer van uw leven wilt genieten, en meer aandacht voor de mooie dingen in het leven wilt hebben, dan is mindfulness wat voor u.
 

Hoe ziet mindfulness eruit?

Mindfulness is een methode die wordt gebruikt ter bestrijding van piekeren, depressie, angstklachten, onzekerheid, burn-out en andere overspannenheidklachten. Ook kan mindfulness worden ingezet als er een wens is om meer te genieten van het leven en meer in het hier en nu te komen. Bij mindfulness wordt aan de cliënt een methode van bewustzijn aangeleerd, waarbij de cliënt leert zijn gedachten en gevoelens waar te nemen, toe te laten en te aanvaarden. D.m.v. diverse methoden wordt  een levenshouding aangeleerd die zich kenmerkt door acceptatie van negatieve en positieve ervaringen. Ook is er aandacht voor het aannemen van een positieve levensinstelling, met aandacht voor het goede in het leven. Daarbij worden ook ontspannings- en meditatieoefeningen gebruikt.
 

Leg mij uw klacht voor

Stel mij geheel vrijblijvend uw vraag of leg mij uw klacht of probleem voor en ik zal u direct vertellen hoe ik u kan helpen! Op werkdagen kunt u mij telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 06 - 3360 3083. Mocht ik bezig zijn met behandelen en de telefoon niet kunnen opnemen, dan verzoek ik u om een kort berichtje voor mij in te spreken. Ik bel u dan dezelfde dag nog terug.
Indien u liever een e-mail berichtje stuurt, dan kan dat uiteraard ook! U ontvangt dan binnen 24 uur bericht van mij. U kunt mij mailen via de contactpagina van Psycholoog Amstelveen.
psycholoog knottnerus amstelveen
Alinda Knottnerus
  • Psycholoog-NIP
  • Vergoedingen mogelijk
  • Afspraak op korte termijn
  • Ook in de avonduren
Vraag of interesse?

U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Ik ben lid van:
psycholoog NIP Amstelveen