Psycholoog Amstelveen
telefoonnummer psycholoog amstelveen 06 - 3360 3083
e-mailadres psycholoog amstelveen info@psychologe-amstelveen.nl
psycholoog amstelveen Kronenburg Amstelveen Laan v. Kronenburg 14, Amstelveen
psycholoog Amstelveen

Even kennis maken..

Mijn naam is Alinda Knottnerus en als ervaren psycholoog ben ik werkzaam vanuit mijn eigen praktijk Psychologiepraktijk Mentaal in Balans in Amstelveen. Het leveren van professionele psychologische hulpverlening staat daarbij centraal. Belangrijke waarden waarvoor ik zal zorgen in het behandelcontact zijn voor mij betrokkenheid, medeleven, professionaliteit, gelijkwaardigheid en respect.

Ik ben afgestudeerd in de doctoraalstudie Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik heb meerdere jaren werkervaring opgedaan als psycholoog. Zo heb ik jarenlang mensen met werkgerelateerde klachten en diverse psychische klachten begeleid.

Daarna heb ik enkele jaren in de psychiatrie gewerkt. Zodoende heb ik zeer waardevolle ervaring opgedaan, met het begeleiden van mensen met diverse, ingewikkelde problematiek. In de psychiatrie verzorgde ik de behandeling aan mensen met uiteenlopende klachten, zoals depressie, angstklachten, psychotische symptomen, overmatig piekeren, onzekerheid, persoonlijkheidsproblematiek, faalangst, werkgerelateerde klachten of relatieproblemen. Het vak van psycholoog is het vak waar mijn hart ligt en wat ik met volledige overgave, enthousiasme en inzet doe.

Ik probeer altijd het beste in de cliënt naar boven te halen. Als u bij mij in behandeling komt, vind ik het belangrijk dat u bepaalde negatieve patronen kunt doorbreken. Zo zult u uw persoonlijke vrijheid en kwaliteit van leven aanzienlijk kunnen vergroten.
Ik kan u vanuit mijn jarenlange ervaring als psycholoog en ruime levenservaring, goed begeleiden en helpen zicht te krijgen op de problemen die er spelen. Ik kan u helpen zelf de controle over uw leven terug te nemen. Voor allerlei problemen kunt u bij mijn praktijk terecht. Ook beschik ik over een goede mensenkennis en een sterke intuïtie, waarmee ik u goed kan begeleiden.

Het werken als psycholoog geeft mij veel voldoening en ik vind het geweldig om met mensen te mogen werken. Wanneer ik merk dat iemand verder komt tijdens de behandeling, geeft mij dat zoveel voldoening, dat ik weer weet dat het vak van psycholoog mij op het lijf geschreven is.

Mijn kwaliteiten zijn heel divers. Ik kan een luisterend oor bieden, maar ook heldere inzichten bieden bij uiteenlopende psychische problemen. Met de vernieuwde inzichten zult u in staat zijn het leven beter aan te kunnen, tegenslagen beter te kunnen relativeren en meer voor uzelf te kiezen. Ook kan ik manieren aanleren om anders te denken of anders met problemen om te gaan. U kunt denken aan timemanagement, assertiviteit en anders leren denken. Het volgen van een cursus assertiviteitstraining, mindfulness en/of persoonlijke groei is ook mogelijk in mijn praktijk. Psychologiepraktijk Mentaal in Balans biedt uitkomst. Of u nu met kleine of hele grote problemen zit, ik ben er voor u!

- Alinda Knottnerus
 

Registratiecodes

Mijn NFG nummer: 8071
Mijn RBCZ nummer: 810260R

Mijn AGB codes:
AGB zorgverlenercode: 94061297
AGB praktijkcode: 94061298
Psycholoog-NIP
Vergoedingen mogelijk
Afspraak op korte termijn
ťn in de avonduren

Heeft u nog vragen?

psycholoog Amstelveen contact

Psycholoog Amstelveen is aangesloten bij:
psycholoog NIP Amstelveen NIP-geregistreerd psycholoog Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg vereniging eerstelijnspsychologen

Deel mijn website: