Psycholoog Amstelveen
telefoonnummer psycholoog amstelveen 06 - 3360 3083
e-mailadres psycholoog amstelveen info@psychologe-amstelveen.nl
psycholoog amstelveen Kronenburg Amstelveen Laan v. Kronenburg 14, Amstelveen
psycholoog Amstelveen
Relatieproblemen kunnen ontstaan in een relatie om uiteenlopende redenen. Het kan zijn dat er veel conflicten zijn, dat men uit elkaar groeit of dat er sprake is geweest van ontrouw bij één van beide partners. Er kunnen ook psychische problemen zijn bij één van beide partners, wat moeilijkheden in de relatie kan veroorzaken. Er kunnen verschillende opvattingen zijn over de opvoeding van kinderen, wat onenigheid kan veroorzaken tussen de partners. In al deze gevallen, kan het verstandig zijn professionele begeleiding in te schakelen.
Wanneer een relatie moeizaam verloopt, kan dit gepaard gaan met veel verdriet. Het kan in dit geval zeer wenselijk zijn om de begeleiding van een psycholoog in te schakelen. In de behandeling probeer ik u zo goed mogelijk te begeleiden om de relatie te verbeteren.
 

Behandeling bij relatieproblemen

Wanneer de cliënt dit wenst, kan partnerrelatietherapie ingezet worden. Daarbij komt cliënt samen met zijn/haar partner naar de behandelsessies, zodat relatiepatronen kunnen worden besproken. Daarbij zullen de beide partners op een objectieve manier worden begeleid, en zal er altijd begrip zijn voor beide standpunten. Er zullen diverse handvatten worden aangereikt om met de problemen om te gaan. Daarbij kan er gewerkt worden met oefeningen, dagboek- en andere thuisopdrachten om het geleerde nog meer in de praktijk te kunnen brengen.
 

Leg mij uw klacht voor

Stel mij geheel vrijblijvend uw vraag of leg mij uw klacht of probleem voor en ik zal u direct vertellen hoe ik u kan helpen! Op werkdagen kunt u mij telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 06 - 3360 3083. Mocht ik bezig zijn met behandelen en de telefoon niet kunnen opnemen, dan verzoek ik u om een kort berichtje voor mij in te spreken. Ik bel u dan dezelfde dag nog terug.
Indien u liever een e-mail berichtje stuurt, dan kan dat uiteraard ook! U ontvangt dan binnen 24 uur bericht van mij. U kunt mij mailen via de contactpagina van Psycholoog Amstelveen.
Psycholoog-NIP
Vergoedingen mogelijk
Afspraak op korte termijn
ťn in de avonduren

Heeft u nog vragen?

psycholoog Amstelveen contact

Psycholoog Amstelveen is aangesloten bij:
psycholoog NIP Amstelveen NIP-geregistreerd psycholoog Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg vereniging eerstelijnspsychologen

Deel mijn website: